CEPHEART YALITIM PAZARLAMA

  • Trabzon
  • Ortahisar
  • Çağlayan Mah.
Fiyat:
İlan No 135
İlan Tarihi 23 Ağustos 2022
FATİH ŞAHİNTAŞ
Cep 532 369 96 61
İş 462 357 57 57
Ev 462 357 57 57

CEPHEART  Yalıtım Merkezi, inşaat ve dekorasyon malzemelerini kaliteden ödün vermeden mümkün olan en uygun fiyata müşterilerine ulaştırma ve yalıtım sektöründe lojistik merkez olma vizyonu ile 2008'den bu yana hizmetinizdedir.

 

Firmamız  CEPHEART  Yalıtım Merkezi ünvanı ile 2015 yılından beri Esiroğlu Trabzon'da 5000 m² alanda hizmet vermeye devam ederken 2018 yılında Sürmene Trabzon'da kurduğu 7000 m²'lik  ikinci tesisi ile dış cephe dekorasyon ürünlerini üretmeye başlamıştır.  İZODER' e kayıtlı üretici firmalar arasında yer alan CEPHEART ayrıca 3D proje desteği de vermektedir.

 

CEPHEART markası yapı sektöründe yüksek performanslı, uzun ömürlü izolasyon, dekorasyon ürünlerinin imalat ve satışını gerçekleştirmektedir. Hedefimiz tüm ısı, su yalıtım malzemeleri, boya, yapı kimyasallarının yanı sıra iç ve dış cephe dekorasyon malzemeleri ve diğer inşaat malzemeleri alanında tüm ürün gruplarına hitap eden stok alanımızla aranılan tedarikçi firma olmaktır.

 

SOSYAL SORUMLULUK 

Dünyadaki yüksek enerji israfının azaltılmasına katkı sağlamak, bölge insanına istihdam sağlarken, yapıları daha çağdaş, güzel ve estetik mekanlara çevirerek insanların daha huzurlu ve mutlu yaşam sürmelerine hizmet etmektir.

 

POLİTİKAMIZ 

 

En uygun fiyata kaliteli ürünleri müşterilerimize ulaştırmak. Bu iddiamıza sahip çıkmak için her gün yeni ürünleri portföyümüze ilave ederek kendimizi piyasanın istek, ihtiyaç ve memnuniyeti doğrultusunda sürekli olarak eleştirmekte ve geliştirmekteyiz. Firmamızla çalışan müşterilerimize ucuz, kaliteli ve yenilikçi hizmetleri sunmaya devam edeceğiz.

 

CEPHEART, başta müşterilere ve tedarikçileri olmak üzere tüm paydaşlarıyla kurduğu güvene dayalı ilişkiler ve çalışanlarının kusursuz hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam etmektedir.

Bu ilan https://www.alomalzemem.com adresinde yer almaktadır.