Mobilya Kumaş kategorisinde 4 ilan bulundu.
  • Görünüm
İlan Başlığı Fiyat İlan Tarihi Adres

Mobilya kumaşı, mobilya üretiminde kullanılan birçok farklı türde kumaşa verilen genel bir isimdir. Mobilya kumaşları, genellikle mobilya kaplaması veya yastık, minder ve koltuk döşemesi gibi ev dekorasyonu ürünleri için kullanılır. Mobilya kumaşları, birçok farklı malzemeden yapılabilir, örneğin pamuk, keten, polyester, akrilik ve yün gibi doğal ve sentetik liflerden oluşabilir.

Mobilya kumaşları, dayanıklılık, kolay temizlenebilirlik, renk haslığı ve doku gibi özelliklerle karakterize edilir. Ayrıca, mobilya kumaşları, tasarımlarında kullanılan desen ve renklerle de tanınır. Mobilya kumaşları, mobilya parçalarının tarzına ve tasarımına uyacak şekilde çeşitli renkler, desenler ve dokularla mevcuttur.

Mobilya kumaşları, ev mobilyaları, ofis mobilyaları, otomobil koltukları ve döşemeleri, yat ve tekne döşemeleri, restoran ve otel mobilyaları gibi birçok farklı uygulamada kullanılır. Mobilya kumaşları, mobilya üreticileri ve tüketicileri tarafından seçilen ve kullanılan önemli bir malzemedir.